|
Post by DirolGaming on Nov 16, 2014 0:05:34 GMT 2
Lugupeetud mängija,
Kandideerimine on SULETUD! Kandideerimine on avatud iga kuu 15.-20. kuupäeval.
Kuidas kandideerida: Lihtsalt postita oma avaldus selle postituse alla.
Nõuded kandidaadile: * Aktiivne nii serveris kui ka foorumis *Vanus vähemalt 11 *Oskab säilitada külma närvi *Räägib/kirjutab ilma kirjavigadeta puhast eesti keelt *Avalduse vormistamine toimub vabas vormis, kuid sellegi poolest soovime teilt järgnevat infot, et teie tausta uurida. *Sinu minecrafti kasutajanimi. *Sinu foorumi kasutajanimi. *Sinu päris nimi. *Sinu vanus. *Varasemad oskused sellel alal, ning kust need pärinevad. *Avaldus peab olema normaalse pikkusega, ehk siis minimaalselt ootame 30 sõnalisi avaldusi. *Pane kirja ka kõik oma talendi oskused, sest just nendest võib meile tulevikus kasu olla.
NB:Süsteem on siiski veel arenemisjärgus.
Otsustamine algab peale kandideerimise sulgemist.See võib võtta umbes 1-3päeva aega.
|
|
|
Post by sicariux on Nov 16, 2014 0:20:03 GMT 2
Sooviksin kandideerida teie meeskonda 1.Minu vanus:14 2.Minu päris nimi:Kaspar 3.Minu foorumi nimi:Sicariux 4.Varasemad oskused sellel alal:Olen omanud servereid nt PaldiskiCraft ja ma olen olnud mitmes mapis abi omanik,admin nt bananacraft,kanacraft,põltsycraft 5.Ma oskan Coreprotecti ja protti ja veel mõndasid väikeseid asju
|
|
Kandideerin meeskonda.
Guest
|
Post by Kandideerin meeskonda. on Nov 19, 2014 20:44:08 GMT 2
Vanus:14 Foorumi ja Mine kasutajanimi: CreeperBros123 Pärisnimi: Lauri Minu vanus: 14 aastat Varasemad oskused: UltraGamingus olin Abistaja, Vb CraftedUniverses abistaja varsti ja Stepsel gamingu serveri hooldaja ja OP... Mida ma enamvähem oskan: Oskan kasutada commandeid [Kick, Jail, Prott, Mute, TempBan, WorlEdit...] Miks mina peaksin saama abistaja: Olen serverites aktiivne, Koolipäevadel olen vähem aga ikkagi mingi osa ajast ma mängin. Olen väga abivalmis ja tore. Mulle meeldib aidata teisi ja olla mingil määral kasulik uutele serveritele mis on Eestis alles tehtud ja mis vajavad veel rohkem inimesi ja kuulsust. Commandite kohapealt olen omalmääral kõike rohkem õppinud SPC-(SinglePlayerCommands). Isegi kui peaks juhtuma nii, et ma midagi ei oska siis ei löö kartma ja julgen küsida targemate käest. Kindlasti tuleb alluda Kõrgematele rankidele ja närvi minnes ei tule oma viha teiste peal välja elada!!!
|
|
|
Post by robinsten on Nov 20, 2014 21:35:22 GMT 2
Tere! Olen 13 aastat vana ja sooviks saada ehitajaks, juhul kui on võimalus siis moderaatoriks. Minu pärisnimi on Robin-Sten Minu varasemad kogemused: Olen olnud 2 serveris admin 1 serveris pea-admin ja 1 serversi abistaja. Oskan hästi CoreProtecti ja Prisma pluginat. Oskan ka põhilisi serveri meeskonna commande (ntx: ban, tempmute, jail, kick jne...) Minu minecrafti nimi on Isra ja foorumi nimi robinsten. NB: Olen hea ehitaja (teiste arust).
|
|
|
Post by DirolGaming on Nov 21, 2014 16:50:01 GMT 2
Kandideerimine suletud praeguseks.
|
|